Auton ilmastoinnin huolto ja korjaus Lohjalla

Lohjan Autohuolto Oy tekee ilmastoinnin huollot ja korjaukset osaavasti. Asiakassuhteemme perustuvat pitkäkestoiseen, luottamukselliseen ja avoimeen yhteistyöhön.

 

Tutustu tällä sivulla tarkemmin auton ilmastoinnin huolto- ja korjaustöihin ja ota meihin yhteyttä! Maksuvälineenä huoltamossamme käy lähes kaikki maksukortit ja käteinen. 

Ota yhteyttä »

Ammattitaitoinen palvelu ja kilpailukykyiset hinnat

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset hinnat sekä ammattitaitoista huolto- ja korjauspalvelua. Lohjan Autohuolto Oy:lle on myönnetty Autodistribution Internationalin kansainvälinen Valtuutettu korjaamo -laatumerkki. 

Asiakaslähtöisyyskuvake

Asiakaslähtöisyys

Saat meiltä kaikki tarvittavat huolto- ja korjaustyöt autosi merkistä riippumatta. 

Laatukuvake

Laadukas työnjälki

Panostamme kaikissa huolto- ja korjaustöissä laadukkaaseen ja kestävään työnjälkeen.

Palvelukuvake

Ystävällinen palvelu

Meiltä saat aina asiakasystävällistä palvelua. Haluamme, että jokainen asiakkaamme lähtee huoltamostamme työhömme ja palveluumme tyytyväisenä. 

Ilmastointihuolto kannattaa!

Kun autosi ilmastointijärjestelmä toimii moitteettomasti ja on kunnossa, se lisää ajomukavuutta ja -turvallisuutta lyhyemmilläkin ajomatkoilla. Voit siis vain keskittyä ajamiseen, eikä sinun tarvitse kärsiä liiasta kuumuudesta tai kosteudesta.  


Ilmastointijärjestelmä kannattaa yleensä huollattaa autovalmistajien suosituksen mukaan kahden vuoden väliajoin. Näin koko ilmastointijärjestelmä pysyy tehokkaana ja myös moottori toimii paremmin.  


Kun ilmastointi pelaa, myös polttoaineenkulutus laskee. 

 

Mikäli haluat lisätietoja ilmastoinnin huollosta, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot

Ilmastoinnin korjaukset ja vianhaku

Tarvitseeko autosi ilmastointi pikaista korjausta? Älä huoli – palvelemme sinua ripeästi.

 

Ajoneuvotekniikan kehityksen myötä myös autojen ilmastointilaitteet ovat monimutkaistuneet. Lohjan Autohuolto Oy tekee R134A ja R1234YF ilmastointijärjestelmien huollot ja tarvittavat korjaukset osaavasti.

 

Meillä on kattava tietotaito sekä ajanmukainen laitteisto myös vianhakuun.

Ota yhteyttä

Muut palvelumme

Lohjan Autohuolto Oy tarjoaa kattavat palvelut autoilijoille. Meiltä hoituvat niin autosähkötyöt kuin elektronisten järjestelmien vianetsintä ja korjauskin

 

Katso yhteystietomme ja tule autohuoltamomme Lohjalla! Mikäli haluat kysyä lisää palveluistamme tai pyytää tarjousta, tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

 

Palvelemme jokaista asiakastamme mahdollisimman nopeasti. 

Yhteystiedot
Puhelinkuvake

Lohjan Autohuolto Oy tekee auton ilmastoinnin huollot ja korjaukset taitavasti. 

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Ota yhteyttä »