Autosähkötyöt asiantuntevasti Lohjalla

Lohjan Autohuolto Oy tekee monipuoliset autosähkötyöt. Olemme erikoistuneet kaikenmerkkisten henkilöautojen huolto- ja korjaustöihin. Meiltä saat myös katsastukset.

 

Meille on myönnetty Autodistribution Internationalin kansainvälinen Valtuutettu korjaamo -laatumerkki, joka osoittaa, että Lohjan Autohuolto Oy noudattaa nykyaikaisten ja ammattitaitoisten monimerkkikorjaamostandardien ja kriteerien asettamaa AD Internationalia.

 

Tutustu tällä sivulla tekemiimme autosähkötöihin ja ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä »

Autosähköasentajamme tarjoavat luotettavaa palvelua

Kokeneet ja koulutetut autosähköasentajamme korjaavat kaikki autosi sähköviat nopeasti ja kätevästi, olipa kyse sitten akku- tai lämmitinongelmasta. 

Työkalukuvake

Nykyaikaiset työkalut ja varaosat

Nykyaikaiset työkalut ja korkealaatuiset varaosat mahdollistavat myös haasteellisten autosähkötöiden toteuttamisen ongelmitta.  

Tarkkuuskuvake

Tarkkuus

Teemme niin pienet kuin suuretkin autosähkötyöt tarkasti. Voit siis luottaa palveluumme kaikissa mahdollisissa autosähkö-, ilmastointi-, lämmitin- ja akkuongelmissa. 

Kustannustehokkuuskuvake

Kustannustehokkuus

Kaikissa huolto- ja korjaustöissä panostamme kustannustehokkaaseen työskentelyyn, sillä asiakkaan etu on meille tärkeää. 

Diagnoositestaus

Vianhaku ja vikakoodin luku on lähes mahdotonta ilman ajanmukaista laitteistoa. Käytössämme on alan parhain laitteisto, jolla pystymme testaamaan auton kuin auton, merkistä riippumatta. Muun muassa oskilloskooppia voidaan käyttää vian aiheuttajan testaamiseen.

Kysy lisää

Mitä autosähkötöihin kuuluu?

Tekemiimme autosähkötöihin kuuluvat muun muassa:

  • vikakoodien nollaus ja vikadiagnostiikka
  • sekä ikkunoihin että keskuslukitukseen liittyvät sähkötyöt
  • auton mittariston vianmääritys
  • moottoriohjauksen sähkövianmääritys
  • ilmastoinnin vianmääritys
  • sähkövarusteiden korjaus
  • päästöviat ja niihin liittyvät mittaukset.

Meidän puoleemme voit kääntyä kaikissa autosähkötöissä! Autosähkötyöt kannattaa teettää alan kokeneella ammattilaisella. Näin ne tulevat heti kerralla kuntoon.

Sijaisauto huollon ajaksi

Lohjan Autohuolto Oy tarjoaa joustavaa palvelua. Vuokraamme myös sijaisauton huolto- ja korjaustöiden ajaksi ajaksi hintaan 35€/vuorokausi sisältäen 100 kilometriä.

 

Maksuvälineenä huoltamollamme käy lähes kaikki maksukortit sekä käteinen. 

Puhelinkuvake

Etsitkö pätevää tekijää autosähkötöihin? Ota yhteyttä Lohjan Autohuolto Oy:hyn!

Ota yhteyttä »