Elektronisten järjestelmien vianetsintä ja korjaus Lohjalla

Lohjan Autohuolto Oy tekee elektronisten järjestelmien vianetsintää ja korjausta ammattitaidolla. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä! 

Ota yhteyttä »

Meiltä saat osaavaa palvelua

Onko autosi varoitusvalo syttynyt ja epäilet sähkövikaa? Autohuollon asiantuntijamme paikallistavat ja korjaavat vian aiheuttajan osaavasti. Tuo siis autosi Lohjan Autohuoltoon – palvelemme sinua mielellämme. 

 

Me laitamme kuntoon muun muassa:

 

Moottorin ohjausjärjestelmät
Lukkiutumattomat jarrut ja ajonhallinnan
Lämmitys- ja ilmastointijärjestelmät
Instrumentoinnin ja kuljettajan infon
Mukavuuselektroniikan
Pysäköintiapujärjestelmät
Turvatyynyjärjestelmät
Murtohälytinjärjestelmät
Vaihteiston ohjauksen.

 

Lisäksi korjaamme jousituksen ja iskunvaimentimet, sekä ABS- ja ESP-ajonohjausjärjestelmät.

Tietotaitokuvake

Laaja tietotaito

Meillä on laaja tietotaito autoelektroniikasta, joten voit luottaa palveluumme tarvitsitpa sitten apua akkuongelmaan tai autosi turvajärjestelmiin!

Ongelmatilannekuvake

Apua ongelmatilanteissa

Nykyautot ovat täynnä elektronisia komponentteja ja ne toimivat yhteistyössä. Jos yhteenkin tunnistimeen tulee vika, koko sähköjärjestelmä saattaa pysähtyä. Olemme apunasi haasteellisimmissakin ongelmatilanteissa.  

Alkuperäisosakuvake

Alkuperäisosien käyttö

Teemme ajoneuvojen elektronisten järjestelmien viallisten komponenttien korjaukset ja vaihdot käyttäen alkuperäisosia aina kun mahdollista.

Teemme myös ilmastoinnin huollot ja korjaukset

Milloin olet viimeksi huollattanut autosi ilmastoinnin? Autosi ilmastointihuolto kannattaa tehdä säännöllisin väliajoin. Näin ilmastointi toimii kustannustehokkaasti, eikä suurempia ongelmia pääse syntymään. 

 

Ilmastointihuoltoon satsaaminen on myös panostus ajoturvallisuuteen. Kun ilmastointi toimii moitteettomasti, pitkätkin ajomatkat esimerkiksi kesähelteillä ovat nautinnollisia, kun autossa ei tarvitse kärsiä liian kuumasta sisäilmasta. 

 

Jos autosi ilmastoinnissa on korjaustarpeita, hoidamme nekin kuntoon käden käänteessä. 

Lue lisää

Ota yhteyttä Lohjan Autohuolto Oy:hyn

Ota yhteyttä valtuutettuun autohuoltoon! Palvelemme sinua laajalla työkokemuksella ja koulutuksen tuomalla ammattitaidolla.

 

Teemme kaikenmerkkisten autojen huollot ja korjaukset näppärästi, nykyaikaista työvälineistöämme käyttäen. Tarjoamme mahdollisuuden AD-erämaksuun, joka on turvallisen ja joustava vaihtoehto autohuoltojen tai varaosien rahoittamiseen.

 

Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätäthän viestin, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman nopeasti. Meille voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. 

Yhteystiedot
Puhelinkuvake

Lohjan Autohuolto Oy tekee elektronisten järjestelmien vianetsintää ja korjausta.

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja!

Ota yhteyttä »